Bio

CHLOE2_crop

Biografie

Chloe is mindtrainer en existentieel coach.Ze heeft een masterdiploma in de wijsbegeerte en is gecertificeerd contextueel counselor. Ze heeft zich verdiept in het reparenting model van AA & ACA, en is eeuwige student van Indische wijsgerige tradities zoals het Boeddhisme en non-dualiteit. Daarnaast geeft Chloé ook creatieve begeleiding onder het project ‘give voice to your anxiety’ in groep en op individuele basis.

Momenteel werkt Chloé naast haar coaching praktijk ook voor het CAW (Centrum Algemeen Welzijn) en Wisper. Eerder was ze werkzaam als moreel consulente bij het Heilig Hart ziekenhuis in Lier en als projectmedewerker bij verschillende instanties. Voor Vision Rescue in India, stond ze mede in voor  het project ‘Feed the Teachers’ , waar ze leerkrachten faciliteerde om op een andere manier naar het schoolsysteem te kijken. Nadat ze geconfronteerd werd met nierziekte, is ze zich meer gaan specialiseren in experiëntiële therapievormen.

Chloé geeft workshops, doet lezingen en schrijft. Ze gaf het boekje Bedmonk uit, een chapbook met haar lijntekeningen en tekst over rouw.

Voor vragen of afspraak, email chloe@tiffinbox.be

© Tiffinbox – All rights reserved